Detta är ett litet adjö!

Jag har nu tillbringat ett halvt år i Bryssel som praktikant. Tiden har gått snabbt, samtidigt som det har hänt så fruktansvärt mycket. Jag har lärt mig en massa och fått lärdomar för livet. I rycksäcken har jag minnesrika upplevelser och många fina möten. Jag har också råkat ut för situationer som jag inte hade kunnat förbereda mig på men som har gjort min praktik oförglömlig.

Kommunförbundets Brysselkontor har varit en lärorik praktikplats där jag fått arbeta med en mängd olika slags frågor som är viktiga för Finlands kommuner. Jag har fått uppleva EU:s verksamhet i praktiken och fått vara i ”EU-bubblan”. Den internationella miljön i Bryssel är nämligen någonting enastående. Jag har också fått jobba tillsammans med de främsta EU-sakkunniga och fått ypperlig handledning.

Jag är tacksam att jag fick möjligheten att komma till Bryssel med hjälp av Svenska Kulturfondens stipendium, och jag är säker på att nästa praktikant som kommer i höst kommer att ha det lika bra som jag.

Tills dess, au revoir!

kulturfondens praktikanter
Svenska kulturfondens praktikanter 2015

 

Keskustele

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *