11.05. - 11.11.2020 - Bandat webbinarium

Ban­dat web­bi­na­rium: Kom­mu­nens kris­kom­mu­ni­ka­tion om coronaviruset

Vad har vi lärt oss under coronakrisen om kriskommunikation? Hur kan kommunen bli ännu bättre i sin kriskommunikation? Elli Flén, som är expert på både nationell och internationell kriskommunikation, berättar bl.a. om effektiva budskap i kristider, hur få både den interna och externa kommunikationen att fungera på bästa sätt.

Nu kan du köpa tillgång till bandade webbinarier och föreläsningar från Kommuntorget Utbildning så att du kan titta när och hur du vill.


11.05. - 11.11.2020 - Bandat webbinarium

Ban­dat web­bi­na­rium: Att jobba tillsammans på distans

Ta distansarbetet till en ny nivå. Under den här tudelade utbildningen får du under den första timme vill fundera på hur grupparbetet kan fungera bättre, och under den andra timmen fördjupa dig i att bli duktigare på att leda dig själv och andra.

Nu kan du köpa tillgång till bandade webbinarier och föreläsningar från Kommuntorget. Utbildning så att du kan titta när och hur du vill.


11.05. - 31.12.2020 - Videoföreläsning

Videoföreläsningar: Dataskydd

Den europeiska dataskyddsförordningen som trädde i kraft 25 maj 2018. Vad innebär den i praktiken, och hur påverkar den det dagliga arbetet i kommunen?

Med Kurstorgets videoutbildning kan du utbilda kommunens personal i dataskyddsförordningen – på mindre än två timmar! För 90€/deltagare får du tillgång till videoföreläsaningar med Kommunförbundets jurist Ida Sulin.


11.05. - 31.12.2020 - Bandat webbinarium

Videoutbildning: Grunderna i god förvaltning

Ett paket med allt du behöver veta som kommunal tjänsteman och förtroendevald, och dessutom på svenska. För att kunna fatta svåra beslut, är det viktigt att känna till hur kommunen fungerar. Nu erbjuder Kurstorget en videoutbildning med Kommunförbundets populära jurist Ida Sulin, där man i egen takt kan fördjupa sig i kommunal förvaltning. En unik chans att få utbildning på ett så här brett område på en gång.

Nu kan du köpa tillgång till en videoutbildning i åtta delar från Kommuntorget Utbildning så att du under en månad kan titta när och hur du vill.