Kommuntorget utbildning planerar, marknadsför och genomför utbildningar för målgruppen svenska och tvåspråkiga kommuner i Finland. Kommuntorget utbildning är den del av Kommunförbundets svenska team, där också Kommuntorget.fi och Kommuntorget Magasin ingår.

Till Kommuntorget utbildning söker vi för tiden augusti 2020 – våren 2021 en energisk, kreativ och samhällsintresserad

Utbildningsplanerare

Till dina uppgifter hör att planera och genomföra utbildningar för de svenska och tvåspråkiga kommunerna och städerna i Finland. Ditt ansvarsområde kommer i första hand att vara utbildning inom allmän förvaltning, juridik och offentlighet.

Du är driven och van att arbeta både i team och med självständiga uppgifter. Du kan arbeta agilt och enligt efterfrågan samt ta ansvar för att ärenden avancerar. Du har erfarenhet av utbildningsplanering och kunskap om lokalförvaltning. Du är duktig på sociala medier, har en stark svenska och goda kunskaper i finska.

Vi hoppas att du kan tillträda i augusti. Uppdraget är en visstidsanställning uppskattningsvis till våren 2021.

Din ansökan med CV och löneanspråk skickas till registratur@kommunforbundet.fi. Vi vill ha din ansökan senast 3.6.2020 klockan 12.00.

För upplysningar om tjänsten kontakta Ida Sulin (ida.sulin@kommunforbundet.fi, tfn 0503578527).

Information om behandlingar av personuppgifter finns på Kommunörbundets webbplats.