Nyheter om det som pågår i Svenskfinlands kommuner. Viktig information. Men ibland hamnar mejlet i skräpkorgen – varför det?

I dagens nyhetsbrev berättar vi kort om varför så kallade rekryteringsbostäder är viktiga i Jakobstad. Exemplets makt och så vidare. Kan bra fungera var som helst i landet. Åbo söker julgran. Har du tips på en fin? Och det är stora skillnader mellan kommuner som betalar storkpeng. 

Bästa sättet att få ett ett redigerat mejl med ett utbud av veckans intressanta rubriker är att prenumera. Det är kostnadsfritt. Här kan du prenumerera: kommuntorget.fi/nyhetsbrev

Det händer dock att nyhetsbrevet hamnar i skräpkorgen i epostsystemet på din dator. Det gör den till exempel därför att vissa artiklar kan innehålla ord som vård eller pandemi.  Då, säger epostadministratörerna, händer det att systemet bedömer  mejlet som reklam. Men du kan enkelt lära upp ditt system – bara bestäm vilka brev som är viktiga. Det är oftast endast ett eller två knapptryck (hur och vad varoerar mellan olika epostsystem).

Trevliga lässtunder!