Staden Jakobstad lediganslår 1 ordinarie befattning som socionom inom småbarnspedagogik.

Staden Jakobstad lediganslår 1 ordinarie befattning som socionom inom småbarnspedagogik. Första placering är Språkbadsskolans förskola och kompletterande småbarnspedagogik. Befattningen besätts ordinarie från och med 1.1.2025.

Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad i barns liv. Vi söker en engagerad socionom som jobbar i enlighet med läroplanen för förskolan och planen för småbarnspedagogik, med pedagogiken i fokus. Vi värdesätter viljan att utveckla fostrarsamverkan samt ett genuint intresse för barnet: att lyssna och bemöta, goda samarbetsfärdigheter samt initiativrikedom. Som en del av vårt team bidrar du till en trygg och utvecklande miljö för våra framtida generationer.

Som socionom inom småbarnspedagogik kommer du att spela en central roll i att stödja barns sociala och emotionella utveckling. Du kommer att arbeta med barn, kollegor och vårdnadshavare för att skapa en inkluderande och stimulerande lärmiljö där alla barn kan trivas och växa. Du arbetar i ett team tillsammans med lärare och barnskötare.

Arbetstiden för socionomer inom småbarnspedagogik är 38 t 15 min / vecka. Lön enligt AKTA.

Behörighetsvillkor är behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018 §27).

Den som valts till uppgiften ska innan arbetet börjar visa upp ett läkarutlåtande (T-intyg) över sitt hälsotillstånd och straffregisterutdrag i enlighet med lag 504/2002. Prövotiden är 6 månader. En grund för valet är också personens lämplighet för arbetsgemenskapen och arbetsteamet.

De som kallats till intervju tar med sig examensbetyg och arbetsintyg i original.