Vi söker en vikarie för planläggaren till stadsplanering i Borgå stad under perioden 11.11.2024-15.10.2025.

Kom med i ett toppenbra team och planera Finlands mest trivsamma och attraktiva hemstad. Stadsplaneringen i Borgå har exemplarisk verksamhetskultur och vi utvecklar staden i en diskuterande verksamhetsmiljö. Vi satsar på teamarbete och kompetensutveckling. Borgå är en föregångare i klimatarbetet och utvecklas mot kolneutralt boende.

Vårt mål är att vara en kolneutral stad år 2030. Med planläggning skapar vi ett tätt och energieffektivt samhälle, satsar på hållbara färdsätt och stadsgrönska samt gör stadscentrumet livligare, större och tätare.
Till planläggarens uppgifter hör beredning av generalplaner och detaljplaner, deltagande och växelverkan i anslutning till planerna, utarbetande av utredningar och planer, producering av planhandlingar samt olika åskådliggörande material. Uppgiftsbeskrivningen kan utformas i enlighet med kompetensen och arbetserfarenheten hos den person som valts till uppgiften.

Behörighetskravet är lämplig högskolexamen och muntliga kunskaper i det andra inhemska språket.

Goda muntliga kunskaper i det andra inhemska språket, kännedom om planering av markanvändning, goda kunskaper om geografisk information och praktisk erfarenhet av planläggning räknas som merit. Vi värdesätter också erfarenhet och god växelverkan.

Arbetsplatsen ligger i Borgå centrum med utmärkta trafikförbindelser och distansarbete möjliggörs också flexibelt.

Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal (TS). Den uppgiftsrelaterade lönen är 4357,93 euro/månad. Prövotiden är tre månader.

Skicka din ansökan senast 31.10.2024 kl. 15.00 via länken Sök nu.