Kietäväinen bland topp-fyra i Kevas chefsrekrytering

Timo Kietäväinen, vice verkställande direktör, Finlands Kommunförbund
Timo Kietäväinen, vice verkställande direktör, Finlands Kommunförbund
22.12.2015

Kommunförbundets vice verkställande direktör Timo Kietäväinen är en av  fyra kandidater till posten som vd för pensionsbolaget Keva som fortfarande är med i rekryteringsprocessen.

Det är rekryteringskommitté som bereder valet av ny verkställande direktör för Keva som har vaskat fram de fyra kandidater som går vidare i processen. De fyra som är kvar är Outi Antila, juris kandidat, avdelningschef vid social- och hälsovårdsministeriet, Timo Kietäväinen, politices magister, vice verkställande direktör, Finlands Kommunförbund, Matti Leppälä, juris kandidat, PensionsEurope, Chief Executive Officer och Pasi Strömberg , filosofie magister, verkställande direktör för Eläkekassa Verso.

Bland de 20 som sökte jobbet valde rekryteringskommittén ut sju personer som intervjuades den 16 december. Av dessa sju går nu fyra vidare i processen.

Ansökningstiden för tjänsten som Kevas verkställande direktör gick ut tisdagen den 1 december 2015. Den nya verkställande direktören ska tillträda tjänsten på våren 2016.

HÅLL KOLL PÅ KOMMUNSEKTORN.
Beställ Kommuntorgets nyhetsbrev här