Kommunförbundets vice verkställande direktör Timo Kietäväinen är en av  fyra kandidater till posten som vd för pensionsbolaget Keva som fortfarande är med i rekryteringsprocessen.

Det är rekryteringskommitté som bereder valet av ny verkställande direktör för Keva som har vaskat fram de fyra kandidater som går vidare i processen. De fyra som är kvar är Outi Antila, juris kandidat, avdelningschef vid social- och hälsovårdsministeriet, Timo Kietäväinen, politices magister, vice verkställande direktör, Finlands Kommunförbund, Matti Leppälä, juris kandidat, PensionsEurope, Chief Executive Officer och Pasi Strömberg , filosofie magister, verkställande direktör för Eläkekassa Verso.

Bland de 20 som sökte jobbet valde rekryteringskommittén ut sju personer som intervjuades den 16 december. Av dessa sju går nu fyra vidare i processen.

Ansökningstiden för tjänsten som Kevas verkställande direktör gick ut tisdagen den 1 december 2015. Den nya verkställande direktören ska tillträda tjänsten på våren 2016.

Keskustele

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *