Daghemmet Myllybacken söker en kokerska/kock på heltid. Köket är nytt och välutrustat och inbjuder till stor kreativitet. Köket tillreder mat till barn på daghem och i skola.

I arbetet som kokerska/kock vid daghemmet ingår att du, tillsammans med ansvarig kokerska, att tillreda frukost, lunch och mellanmål i enlighet med de näringsrekommendationer som finns för småbarnspedagogik och grundskola. Som kokerska/kock förväntas du arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor. Arbetet är självständigt och ger dig en fin möjlighet att skapa en matkultur som väcker matlust och nyfikenhet hos barnen.
Arbetet innefattar ett helhetsansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom städning och diskning. Som kokerska/kock har du också ansvar för barnens specialkost.

Behörighetskrav: Grundexamen inom cateringbranschen eller motsvarande tidigare utbildning samt hygienpass. God förmåga att använda svenska eller finska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av arbete i storkök ser som merit. Vi värdesätter också ett aktivt och motiverat arbetssätt och en positiv och orädd inställning till arbetet.

Sex månaders prövotid kan tillämpas.

Den som valts ska visa upp en godtagbar utredning över sitt hälsotillstånd. Dessutom skall personen visa upp ett straffregisterutdrag.

Ansökningstiden går ut 29.10.2024 kl. 16:00. Arbetet inleds 1.12.2024 eller enligt överenskommelse.

Sök via Kuntarekry

Kontaktinformation
Annika Heikkilä, chef för småbarnspedagogik,
annika.heikkila@krs.fi, tel. 040 566 6018

Christina Sten, ansvarig kokerska
christina.sten@krs.fi, tel. 050 3213114