Vi söker en IT-CHEF till en ordinarie anställning

It-chefen ansvarar för stadens it-tjänster. Dina huvuduppgifter är att
• ansvara för strategisk och operativ ledning inom it-tjänsterna
• svara för stadens tekniska infrastruktur, det vill säga upphandling och utveckling av tekniska system ur ett datatekniskt perspektiv samt underhåll av systemen
• planera och följa upp budgeten
• genomföra upphandlingsprocesser och ansvara för portföljförvaltning
• sköta leverantörshanteringen i fråga om köpta tjänster
• ansvara för datasäkerheten och riskhanteringen inom dataadministrationen
• koordinera stadens datahanteringsmodell
• fungera som närmaste chef för fyra sakkunniga.


Behörighetsvillkoren för arbetsavtalsförhållandet är lämplig högskoleexamen, bred kännedom om branschen, minst tre års erfarenhet av chefsarbete samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga i det andra.

För att framgångsrikt kunna sköta uppgiften krävs att du har förmåga att arbeta självständigt och kan kommunicera med olika samarbetspartner. Dessutom behöver du vara stresstålig och framför allt ha en positiv inställning och stark vilja att utveckla och utvecklas. Som ledare önskar vi att du är engagerande och coachande.

I Grankulla stad tillämpar vi hybridarbete och de anställda ska vara fysiskt närvarande på arbetsplatsen minst två dagar i veckan.

Uppgiften är en tillsvidareanställning som vi tillsätter den 15.11.2024 eller enligt överenskommelse. På befattningen tillämpas en prövotid på sex (6) månader. Anställningsvillkoren bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet. Den uppgiftsbaserade lönen är: 5 300 euro/månad + erfarenhetstillägg i enlighet med AKTA (3 % eller 8 %).

De som tidigare sökt tjänsten som it-chef (sista ansökningsdag 13.5.2024) ber vi lämna in en ny ansökan via Kuntarekry.

Lämna in din ansökan inklusive bilagor senast 11.10.2024 via den elektroniska ansökningsblanketten på Kuntarekry.fi. Lämna in all information via det elektroniska systemet. Vi beaktar inte separata bilagor.