Är vi det du söker?

Mattbergets daghem och förskola består av sju barngrupper varav tre stycken är förskolegrupper. Vi är verksamma i tre byggnader på Mattlidens skolas campusområde. Du hittar oss på ett centralt läge i Mattby med goda trafikförbindelser med såväl buss och metro.

Vår unika läge möjliggör en kontinuerlig lärostig från småbarnspedagogik till gymnasium. Förskolan har ett aktivt samarbete med nybörjarundervisningen och vi har möjlighet att använda skolans utrymmen i vardagen. Området präglas av ett gott samarbete mellan alla olika stadier.

I vår verksamhet betonar vi vikten av en strukturerad grundpedagogik där alla förbinder sig till att följa gemensamma överenskommelser i vardagen. Ett gott samarbete både i de enskilda teamen och mellan dem bidrar till en lugn, trygg och positiv vardag för barn och vuxna. Tillsammans med vårdnadshavarna arbetar vi för barnets bästa.

Som lärare inom småbarnspedagogik ansvarar du för den pedagogiska verksamheten i din grupp tillsammans med resten av ditt team. Teamet kan bestå av en lärare och två barnskötare eller två lärare och en barnskötare. Du ingår i ett lärarkollegium bestående av erfarna lärare som samarbetar och stöder varandra över gruppgränser. Du har en viktig roll i vårt utvecklingsarbete.
en till oss!
I vårt daghem har du möjlighet att jobba med barn i alla åldrar. Vi har två daghemsbiträden som möjliggör mer tid för de vårdansvariga att fokusera på pedagogik och närvaro i barngruppen.

Vi är öppna för skräddarsydda lösningar gällande arbetstid, hör av dig om du har frågor.

Välkommen till oss!

Arbetsplats och adress: Mattbergets daghem och förskola, Mattliden 5 A, 02230 Esbo
Arbetstid: 38 h15 min/vecka
Jobbet är tillsvidare.

Avtalsområde: UKTA Kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal för undervisningspersonal

Befattningen kommer att fyllas så snart en lämplig sökande hittats.

Den här arbetsplatsen är tillgänglig.

Behörighetskrav:
Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018).
Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik).
I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras.
Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi förutsätter:
Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).
Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern.

Vi värdesätter: Du är en kreativ pedagog, skapar lust att lära och har förmågan att se barnen som individer. Du är en trygg ledare och teamspelare, du kommer bra överens med både barn, vårdnadshavare och kolleger.


På Esbo stad är alla dina arbetsdagar meningsfulla: du förbättrar invånarnas vardag!

Vi uppskattar ditt kunnande och uppmuntrar dig att upprätthålla och utveckla din yrkeskunskap. Vi möjliggör detta genom att erbjuda mångsidig fortbildning, och vi stöder till exempel studier i finska. Vi erbjuder dig även goda personalförmåner för bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor och vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi har förbundit oss vid att förverkliga likabehandling och mångfald i vår arbetsgemenskap. Vi vill anställa yrkesutbildade personer i olika åldrar och av olika kön, som tillhör till olika språk-, kultur- och minoritetsgrupper.

Du kan också fråga om förhållandena på arbetsplatsen (till exempel om du har särskilda behov) anonymt. Skicka dina frågor till keha.rekrytointi@espoo.fi. Vi utreder saken utan att avslöja din identitet för chefen.

Läs mer om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/