Välkommen till Labyrintens daghem – där lärande blir en upplevelse för våra barn!

Raseborgs småbarnspedagogik söker en engagerad lärare för en visstidsanställning från 5.8.2024 till 31.12.2024. Du arbetar i Labyrintens daghem. Vi söker engagerade och inspirerande pedagoger med ett genuint intresse för småbarnspedagogik, för att stärka vårt team inom småbarnspedagogiken. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsmiljö, ett välfungerande arbetsteam och stödjande ledarskap.
Som lärare inom småbarnspedagogiken leder och utvecklar du den pedagogiska verksamheten i ditt team enligt planen för småbarnspedagogik och förskoleundervisning. Du ansvarar för gruppens verksamhet och ser till att den pedagogiska miljön anpassas efter barnens behov.

Vi värdesätter bl.a.:
-arbetslivserfarenhet
-öppenhet och positiv inställning
-samarbetsförmåga

Vi förutsätter:
Behörighet som lärare inom småbarnspedagogik enligt §26 i lagen om småbarnspedagogik 540/2018 samt lämplighet för uppgiften. Vi kräver utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vikariat är på deltid, med en arbetstid på 30 timmar per vecka. Lönen fastställs enligt UKTA. (Grundlönen [heltid] för befattningen är 2835,37€ € med möjlighet till personliga tillägg. Vi tillämpar en prövotid på 3 månader.) Intyg över hälsotillstånd uppvisas under första månaden i tjänst. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet ska vinna laga kraft.

Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och kompetent kollega till vårt team. Om du delar våra värderingar och tror att du är rätt person för tjänsten, skicka in din ansökan via Kuntarekry senast 28.7.2024 kl 12:00.