Välkommen till Mariehamn - en stad med framtidsvision! Mariehamns stad strävar ambitiöst mot att bli en ännu mer hållbar, inkluderande och innovativ plats att bo, arbeta och leva i. Med fokus på grön utveckling, social sammanhållning och smart stadsplanering, arbetar vi för att skapa en livskraftig och attraktiv stad för framtida generationer. Nu har du chans att vara en del av detta arbete!

Vi söker nu elevassistenter med arbetsuppgifter i skolan.

OM GRUNDSKOLAN I MARIEHAMN
I Mariehamn finns tre skoldistrikt. Små klasser och fina skolmiljöer är kännetecken för alla tre. Skollunchen tillagas på respektive skola och så långt som möjligt används närproducerade och ekologiska råvaror.

OM STRANDNÄS SKOLA
Vår skola ligger i norra delen av Mariehamn. Vi undervisar elever i årskurs 1-9, där varje individ ska ges möjlighet att växa och utvecklas. Skolans dagliga verksamhet genomsyras av skolans värdegrund STARK som står för samarbete, trygghet, ansvar, respekt och kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
I det dagliga arbetet ingår att stödja och hjälpa elever i deras inlärnining och utveckling.

VI FÖRVÄNTAR OSS ATT DU
Sätter eleven i fokus, kan bemöta olika elever och anpassar ditt arbete efter dem. Du är en flexibel lagspelare, förtrogen med modern teknik och öppen för förändringar.

BEHÖRIGHETSKRAV
Lämplig utbildning på gymnasial nivå.

VILLKOR
I enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund skall den som anställs uppvisa utdrag ur straffregistret innan anställningen träder i kraft.
Vi tillämpar prövotid.
Tjänsten är tidsbunden för perioden 12.8.2024-6.6.2025, med eventuell möjlighet till förlängning

Välkommen med din ansökan!