LANDSBYGDSOMBUD


Landsbygdsombud
Lovisa stad/ Landsbygdsförvaltningen i östra Nyland

Landsbygdsförvaltningen i östra Nyland verkar i Lovisa, Borgå, Helsingfors och Vanda städer samt Lappträsk och Sibbo kommuner. På området verkar ca 850 lantbruk, till kundkretsen hör också områdets hobbydjurhållare och markägare. Vår organisation är tvåspråkig och har verksamhetspunkter i Lovisas Liljendal och i Borgå centrum.

Beskrivning av arbetsuppgift:

Landsbygdsombud i tjänsteförhållande.

Vi söker ett heltidsanställt landsbygdsombud till Landsbygdsförvaltningen i östra Nyland, för tiden 15.10.2024 - 15.10.2025. Till arbetsuppgifterna hör behandling av EU samt nationellt finansierade lantbruksstöd, övervakning av flyghavre och kundstöd till vissa Livsmedelsverkets register. En viktig del av arbetet är rådgivning åt lantbrukare, markägare, djurhållare och andra kontaktgrupper om frågorna vi sköter. Arbetet sköts i huvudsak i verksamhetspunkten i Borgå.

Behörighetskrav är minst agrologexamen på institutnivå. Vi kräver också goda muntliga och skriftliga kunskaper i båda inhemska språken, samt att du behärskar lantbrukets regelverk. Till arbetet hör att röra sig på landsbygden och på åkrar. Tidigare erfarenhet av lantbrukets stödadministration och Livsmedelsverkets register ses som en fördel.

Arbetsvillkor enligt AKTA, vid början av anställningsförhållandet är grundlönen 2 995 €/mån. Vi följer kommunal kontorsarbetstid med flexibel arbetstid. Möjlighet till delvist distansarbete.

Den som väljs till tjänsten bör uppvisa godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Tjänsten har en fyra månader lång prövotid.

Ansökningarna med bifogad meritförteckning lämnas till kuntarekry.fi, senast 12.9.2024 klockan 15.00. Ansökningshandlingarna returneras inte, betyg och arbetsintyg visas vid eventuell intervju.