Vi söker nu en vikarie till mödra- och barnrådgivningen i Iso Omena

Hej hälsovårdare!

Pulserar ditt hjärta för gravidvård och för att främja välbefinnandet hos barnfamiljer? Är du en teamspelare och blir entusiastisk av ämnen relaterade till graviditet, spädbarn, barn och familjer? Vill du vara med och stödja familjer genom att lyssna och identifiera kundens behov? Välkommen att bli vår arbetskamrat för att göra samhällsmässigt betydelsefullt och påverkande arbete i välfärdsområdet i Västra Nyland i Esbo.

Som rådgivningshälsoskötare arbetar du omfattande med uppföljning av graviditet och med hälsovård för barn före skolåldern. Arbetet inkluderar bland annat individ- och gruppmottagningar samt distansmottagningar. Dessutom gör vi hembesök inom rådgivningsarbetet och deltar i mångprofessionellt samarbete. Arbetet utförs på vardagar mellan kl. 8-19 och vissa pass kan göras på distans.

Vi satsar starkt på introduktion, oavsett om du är erfaren eller nybörjare. Du lyckas i ditt arbete med hjälp av flytande finska och även arbete på engelska är vardag. Kunskaper i svenska språket är en fördel i Västra Nyland. När din egen språkfärdighet inte räcker till har vi också tolktjänster tillgängliga. Vårt patientinformationssystem är Lifecare, så erfarenhet av det är också en fördel, men inte en tröskelfråga.

Vi kan vara i kontakt med sökande och göra ett urval redan före rekryteringen stängs. Intervjuer kan också genomföras via distansförbindelse.

Varmt välkommen att delta i ansökan!

Arbetsplatsens namn och adress: Iso Omena rådgivning Suomenlahdentie 1, Serviceplatsen 3:e våningen, 02230 Esbo Arbetstid: må-to kl. 8-19, fr kl. 8-16 Uppdraget är tillfälligt

Behörighetskrav: Legitimerad hälsoskötare.

Uppdraget kräver vaccinationsskydd enligt §48 i smittskyddslagen. Uppdraget kräver en tuberkulosutredning enligt §55 i smittskyddslagen.

De som valts till tjänsten/arbetsförhållandet ombeds slumpmässigt om ett drogtestintyg enligt Västra Nylands välfärdsområdes drogpolicy.

Vi värdesätter en människonära arbetsstil och förmågan att tåla tidspressen som schemat medför.

Personalens välbefinnande är viktigt för oss och vi vill erbjuda mångsidiga förmåner för vår personal. Vi erbjuder dig 200 euro per år, som du kan använda enligt dina önskemål för kultur-, välbefinnande-, sport- eller resebiljettsförmåner. Vi värderar balansen mellan arbete och fritid.