07.12.2020 | Webbinarium
Inspirera andra! Dela evenemang

Ny som chef? Behöver du fräscha upp dina kunskaper?

Självledarskap och motivation

För vem? Chefer som är nya i arbetsledarrollen och chefer som vill få en kick inför nästa år.
Med vem? Ledarskaputvecklare Mia Törnblom från Sverige och Pargas personalchef Peter Lindroos.

Detta är vitamininjektionen du som chef vill ha inför nästa år! Mia Törnblom, känd och uppskattad ledarskapsutvecklare i Sverige, bjuder på sina bästa insikter om att leda och motivera sig själv och andra. Därefter intervjuas Pargas personalchef Peter Lindroos: Hur går det till i vardagen?

Mia Törnblom har i snart 20 år drivit sitt (och makens) företag, som ”hjälper företag och organisationer att utveckla sitt humankapital för att skapa vinst och hållbarhet”. Mia tränar självledarskap i grupper och med individer för att hantera stress, öka sin tillit till förmågan att prestera och bli mer entusiastiska. Hon har också skrivit flera böcker i ämnet.

Därefter intervjuas Peter Lindroos, som är personalchef i Pargas stad. Webbinariets facilitator Barbro Teirs första fråga är hur man i Pargas stöder sina förmän att leda sig själv och andra på ett motiverande sätt. 

Tid: Kl 8.30-11.30 måndagen den 7 december 2020.

Pris: 180 euro (+ moms) per person. Mängdrabatt: 5-10 deltagare från samma kommun kostar 720 euro (+ moms). 11-20 deltagare från samma kommun kostar 1165 euro (+ moms).  21-30 deltagare från samma kommun kostar 1482 euro (+ moms).

Deltagaravgiften inkluderar fyra nummer av tidningen Kommuntorget.

Välkommen med!

Detta är andra delen i en serie webbinarier på svenska som Kommunförbundet arrangerar för nya förmän och sådana som vill fräscha upp sina kunskaper.  Varje kurs bjuder på en interaktiv föreläsning och en intervju med en förman.

Den första delen är  Grunderna i kommunal förvaltning 30.11.

Kommande teman i serien är:

Tipsa oss om du vill ha en kurs i något annat ämne: kommuntorget.utbildning@kommunforbundet.fi