19.01.2021 | Webbinarium
Inspirera andra! Dela evenemang

Ny som förman? Behöver du fräscha upp dina kunskaper?

Kommunikation som fungerar

För vem? Chefer, både nya och sådana som jobbat en tid, som vill bli bättre på att kommunicera också i svåra situationer.
Med vem? Barbro Teir, coach och ledarskapsutvecklare, och Kurt Torsell, direktör vid Utbildningsstyrelsen.

Ett av chefens viktigaste arbetsredskap är kommunikation. Det handlar om så mycket mera än att skicka ut information via e-post. Under föreläsningen går vi igenom vad kommunikation egentligen är – insikter som hjälper när man försöker få sina medarbetare med sig. Därefter delar Kurt Torsell, direktör vid Utbildningsstyrelsen och tidigare kommunal chef, med sig av sina erfarenheter.

Barbro Teir är coach och ledarskapsutbildare som jobbar med förmän både inom den offentliga och privata sektorn. Under webbinariet går hon igenom:

  • Vad är kommunikation, egentligen?
  • De mest effektiva sätten att kommunicera.
  • Att leda genom frågor.
  • Varför det är så viktigt att lyssna.

Därefter intervjuas Kurt Torsell. Han är direktör vid Utbildningsstyrelsen men har en lång karriär bakom sig som kommunal förman. Hur gör han för att få fram information och lyssna in vad andra tycker?

Tid: Kl 8.30-11.30 tisdagen den 19 januari 2021.

Pris: 180 euro (+ moms) per person. Mängdrabatt: 5-10 deltagare från samma organisation kostar 720 euro (+ moms). 11-20 deltagare från samma organisation kostar 1165 euro (+ moms).  21-30 deltagare från samma organisation kostar 1482 euro (+ moms).

Deltagaravgiften inkluderar fyra nummer av tidningen Kommuntorget.

Om du vill avboka ditt deltagande ber vi dig skicka e-post till: kommuntorget.utbildning@kommunforbundet.fi. Enligt vår avanmälningspolicy är det avgiftsfritt att avboka till och med 11 januari 2021 Efter det debiterar vi 50% av deltagaravgiften. Det är även möjligt att ge sin plats vidare till en annan person från samma organisation.  

Välkommen med!

Detta är tredje delen i en serie webbinarier på svenska som Kommunförbundet arrangerar för nya chefer och sådana som vill fräscha upp sina kunskaper.  Varje kurs bjuder på en interaktiv föreläsning och en intervju med en chef. Nästa tema handlar om direktionsrätt (3 februari).

Tipsa oss om du vill ha en kurs i något annat ämne: kommuntorget.utbildning@kommunforbundet.fi