14.03 - 15.03.2019 | Helsingfors
Inspirera andra! Dela evenemang

Bildningsdirektörsdagar 2019

Årets bildningsdirektörsdagar hålls i kärnan av Helsingfors designdistrikt.

Under två dagar har vi föreläsningar, workshopar och delar med oss av egna exempel. Dagarna börjar med det viktiga men lätt bortglömda ämnet motion. Hurdant är sambandet mellan fysisk aktivitet och inlärning? Hur påverkas minnet och koncentrationsförmågan och på vilket sätt kan vi skapa en miljö som uppmuntrar eleverna att röra på sig?

Under eftermiddagen har vi en expertklinik med Kommunförbundets sakkunniga. Det blir korta infopuffar om olika ämnen som berör bildningssektorn, men fokus ligger på diksussion i olika konstellationer. Nu har du chansen att sätta ner dig med en sakkunnig för att ställa alla de frågor du funderat på. Våra sakkunniga finns där för dig.

Den gemensamma kvällsmiddagen äter vi på Krog Roba, där Helsingfors biträdande borgmästare Pia Pakarinen, som ansvarar för bildningen, framför en hälsning.

Under den andra dagen svarar Marianne Saarikko Jansson på frågorna hur man ska våga förverkliga sin vision och våga vara annorlunda? Därefter diskuterar vi med Charlotta Hilli och Nina Enqvist de nya undervisningsmetoderna och den kritik som framförts bland annat gällande digitaliseringen. Vi får också höra några bildningsdirektörer berätta hur de arbetar i sin kommun.

Kom med för att lära dig nytt, bli inspirerad och nätverka med andra bildningsdirektörer!

Hotell: Vi har en kvot bokad på Hotell Lilla Roberts. Pris för enkelrum är 138 euro och för dubbelrum 158 euro. Boka ditt rum senast den 27.2 på länken: https://book.lillaroberts.com//l/fi/34b7d177b Du kan också gå in på lillaroberts.com och vid bokningen ange koden ALLBIL1403.

Evenemangsinfo

Plats Konferensutrymmet Punavuori, Stora Robertsgatan 20-22 A, Helsingfors
Pris 490 € + moms. Deltagaravgiften inkluderar kursmaterial, den traktering som ingår i programmet och fyra nummer av tidningen Kommuntorget.
Arrangör Kommunförbundet
Anmälan 27.02.2019 - Anmäl online

Material

Program