Banner: Kostnadsfritt webbinarium om automatiserad ekonomirapportering.
15.04.2020 |
Inspirera andra! Dela evenemang

Två entimmes-webbinarier för dig och hela teamet

Att jobba tillsammans på distans

Ta distansarbetet till en ny nivå efter påsk. Välj om du under en timme vill fundera på hur grupparbetet kan fungera bättre, eller om du tar en timme för att bli duktigare på att leda dig själv och andra. Eller båda, till samma pris! Grupprabatt när minst fyra deltagare kommer från samma kommun eller organisation.

Samla så många som möjligt från din kommun eller organisation under förmiddagen onsdagen den 15 april. Webbinariet leds av Staffan Kurtén, grundare av och styrelseordförande i HRM Partners (www.hrmpartners.fi). Han har lång erfarenhet av ledarskap i olika situationer och organisationer och delar med sig av de bästa råden och tipsen för det som fungerar speciellt på distans.

Webbinarium 1, ”Tillsammans”: Kl 9-10 ligger fokus på hur man skapar meningsfullt och effektivt samarbete genom att mötas, jobba tillsammans och vårda gemenskapen fast man inte träffas fysiskt.  Och om du är i chefsställning, hur leder du på distans?

Webbinarium 2 ”Jag”: Kl 10.15-11.15 handlar det om hur man organiserar och leder sig själv när man jobbar hemma . En ny situation för många – att sammanlänka jobbet och det privata.

Vi har prissatt webbinarierna så att så många som möjligt ska kunna vara med:

150 euro (+ moms) per person: Välj om du vill delta i ett webbinarium eller båda för samma summa.

500 euro (+ moms) om ni är fyra personer eller fler från samma kommun eller organisation/företag: Samma pris oberoende av om ni deltar i det ena eller i båda webbinarierna (var och en väljer själv när den loggar in).

Var och en anmäler sig så att vi får alla deltagares e-postadresser, grupprabatten beaktas i faktureringen.

Varför delta just nu?

De första veckorna av undantagstiderna har gett erfarenheter av distansjobb att utgå från. Stäm av med andra vad som har fungerat bra, dela lösningar på problem.

Många tror att distansarbete kommer att bli det nya normala också när det inte är påtvingat. Inte så att det skulle ersätta fysiska arbetsgemenskaper och jobb på kontoret, men nog så att distansjobbandet blir lika viktigt som att jobba fysiskt tillsammans.

Att jobba mera hemifrån också på sikt ger oss nya möjligheter och kräver nya färdigheter och kanske en ny inställning till arbete överhuvudtaget. Distansjobb ger oss i bästa fall ökad flexibilitet, självständighet, sparar tid, gör oss effektivare, ger oss mera tid för det privata och en hel del annat.

Men förändringen för också med sig utmaningar och ett behov av att lära oss nytt:

De allra flesta av oss vill ha en god arbetsgemenskap – hur skapar vi och upprätthåller vi den på distans?

Vi vill ha goda och produktiva möten – hur säkrar vi det på distans?

Hur jobba effektivt hemma, lämpligt mycket varje dag?

Intresserad av att delta?

Anmäl dig senast 14.04.2020

Anmäl dig

Evenemangsinfo

Plats Webbinarium, On-line,
Pris Pris: 150 euro (+ moms). Grupprabatt ges om minst fyra deltagare är från samma kommun eller organisation/företag: 500 euro (+moms). Summorna omfattar båda webbinarierna.
Arrangör Finlands Kommunförbund
Anmälan 14.04.2020 - Anmäl online