Biträdande överläkare vid Mattsgatans hälsostation i Södra Esbo?

Vi söker en biträdande överläkare till Mattsgatans hälsostation från och med 1.1.2025 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig en motiverande arbetsmiljö där du fungerar som chef för läkarna vid Mattsgatans hälsostation tillsammans med en annan biträdande överläkare. Mattsgatans hälsostation är en hälsostation som fungerar enligt teammodellen, där läkarna trivs väl i sitt arbete och sammanhållningen i den multiprofessionella arbetsgemenskapen är utmärkt. Som stöd i ditt arbete har du ledningsteamet för hälsostationerna i Esboviken, där du arbetar tillsammans med andra läkare- och sjukskötarchefer. Hälsostationerna på Mattsgatan och Kiviranta, som samarbetar nära varandra, kommer att flytta under samma tak till de helt renoverade lokalerna vid Esbovikens hälsostation år 2025.

Patientinformationssystemet är Lifecare.

Vid urvalet tillämpas en provanställning på 6 månader. Tjänsten kräver heltidsarbete.

Arbetets början är 1.1.2025.

Arbetsplatsens namn och adress: Mattsgatans hälsostation, Mattsgatan 1, 02230 Arbetstid: 38 timmar 15 minuter / vecka Tjänsten är permanent och offentlig. Lönen: Enligt läkarnas avtalsenliga karriärtrappslönering.

Behörighetskrav: medicine licentiat och i Finland legitimerad läkare. Den som väljs till tjänsten måste ha tillstånd att utföra arbetsuppgifterna utan begränsningar.

Vi kräver goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och tillfredsställande muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Tjänsten kräver heltidsarbete. Dessutom krävs i tjänsten ett vaccinationskydd enligt § 48 i smittskyddslagen samt en tuberkulosutredning enligt § 55 i smittskyddslagen. De som väljs till tjänsten/anställningen ombeds ge ett drogtest enligt välfärdsområdet Västra Nylands drogpolicy.

Som fördel räknas goda samarbetsfärdigheter, entusiasm för att utveckla verksamheten och en problemlösande arbetsattityd. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av chefs- och utvecklingsarbete.

Anställdas välbefinnande är viktigt för oss och vi vill erbjuda vår personal ett mångsidigt förmånspaket. Du får 200 € per år att använda enligt dina önskemål för kultur-, välbefinnande-, sport- eller resebiljettförmåner. Dessutom har du möjlighet att utveckla din egen kompetens med hjälp av Eduhouse och Oppiportis kostnadsfria webbutbildningar.

Denna arbetsplatsannons har översatts till svenska med hjälp av artificiell intelligens.