Malax söker kommundirektör

1.10.2018

Vill du vara med och leda Malax kommun in i framtiden?

Vi söker en kommundirektör

Vi söker en engagerad, närvarande och innovativ ledare. Som behörighetsvillkor gäller högre högskoleexamen och erfarenhet av lednings- och utvecklingsarbete. Vi värdesätter kunskaper i den lagstiftning som reglerar den kommunala verksamheten. Vi uppskattar att du har ekonomiska kunskaper, kännedom om näringslivsfrågor och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har förmåga att få samspelet mellan de förtroendevalda, anställda och externa samarbetspartners att fungera.

För tjänsten krävs utmärkt förmåga att förstå, tala och skriva svenska och god förmåga att förstå, tala och skriva finska.

Tjänsten besätts tillsvidare. Den som väljs bör förete godtagbart läkarintyg före tjänsten tillträds. Då tjänsten tillträds tillämpas en prövotid på 6 månader. Tjänsten tillträds 1.1.2019 eller senare enligt överenskommelse.

Ansökningstiden går ut 19.10.2018 kl. 15. Ansökan görs via www.kommunrekry.fi (jobbnyckel 198247).

Närmare uppgifter ger kommunfullmäktiges ordförande Lorenz Uthardt, tfn 050 086 0099 och kommunstyrelsens ordförande Håkan Knip, tfn 040 580 6314.

Välkommen till Malax!

Malax är en tvåspråkig skärgårdskommun med ca 5 500 invånare. Kommunen har ett fördelaktigt geografiskt läge och utmärkta förutsättningar för en god livskvalitet. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort. Kommunen är själv en av de största arbetsgivarna och sysselsätter ca 550 personer. Malax kommun är sedan 2015 en rökfri kommun. Läs mera om oss på www.malax.fi