25.10 - 26.10.2018 | Åbo
Dela evenemang

Må bra som person och organisation

Rektorsdagarna 2018

Att leda en skola, ett bildningsinstitut eller daghem är att befinna sig i ett korstryck av förväntningar; från pedagoger, annan personal, elever och deras föräldrar, tjänsteinnehavare, politiker och en bred allmänhet som gärna uttalar sig i offentligheten. Hur orkar man leda sig själv och andra så att alla mår möjligast bra? Årets Rektorsdagar ger mängder av tankar och idéer kring denna tematik. Dessutom bjuder vi på ett wellnesstorg för både kropp och knopp. Middag med dans blir det också, och mellan rätterna talar publicisten Torbjörn Kevin om ”Välfärd eller felfärd – människan och moderniteten”.

Preliminärt program hittas längre ner på sidan, uppdateringar görs fram till september 2018.

Målgrupp: En konferens för skol- och bildningsledare och daghemsföreståndare

Anmälning: Elektronisk anmälan längre ner på sidan. Anmälan är bindande och bör göras senast 21.9.2018. Efter anmälningstidens slut debiteras hälften av kursavgiften vid annullering. Vid förhinder kan en ersättare utses, vars namn bör meddelas till kursarrangören. Deltagaravgiften inkluderar den traktering som ingår i programmet och kursmaterial, på köpet får deltagarna fyra nr av tidskriften Kommuntorget (värde 20 € + moms).

Inkvartering: Deltagarna kan senast 30 september 2018 boka rum på hotellet för 123 euro för enkelrum (standard/river view) och 133 euro för dubbelrum (standard /river view). Standardrummen har utsikt över staden. River View–rummen har utsikt över Aura å och dess vackra omgivning. De rymliga rummen är inredda med Magic Dreams-bäddar och utrustade med platt-tv, trådlös internetuppkoppling och egen luftkonditionering. I priserna ingår Super Breakfast frukostbuffé. Varje deltagare ansvarar själv för betalningen av rummet på hotellet med kontanter eller kort. Beställ via Radisson Blus centralförsäljning: +35820 1234 700 eller reservation.Finland@RadissonBlu.com. Vänligen använd kod REKTORER2018 som reserveringskod. Gäster ansvarar själv för bokningen och rummen kan avbokas kostnadsfritt fram till kl 18.00 på ankomstdagen. Incheckningen börjar kl 15 på ankomstdagen och utcheckning före kl 12.

Evenemangsinfo

Plats Radisson Blu Marina Palace Hotel, Slottsgatan 32, Åbo
Pris 450 € plus moms.
Arrangör Finlands Kommunförbund
Anmälan 21.09.2018 - Anmäl online

Material

Program Rektorsdagarna 2018