21.03 - 22.03.2018 | Vasa
Dela evenemang

Att leda i förändring: Ledarskap - Forskning - Lagstiftning

Bildningsdirektörskonferens

Bildningsdirektörskonferensen i år lägger tonvikt på ledarskap och nya digitala lärmiljöer. I en tid där reformer avlöser varandra och teknologin utvecklas i rasande takt ökar trycket på det traditionella ledarskapet. Den offentliga sektorns ledare arbetar under konstant förändringstryck i en komplex och ofta utmanande miljö.

Under konferensen fördjupar vi oss i vad det innebär att vara ledare på den offentliga sektorn. Vi bekantar oss också med det senaste inom forskningen och digitalisering samt deras betydelse för framtidens lärmiljöer. Vi får en uppdatering i aktuell lagstiftning och i de reformer som rör bildningen.

Anmälning: Elektronisk anmälning via länk längre ner på sidan. Anmälningen är bindande och bör göras senast 26.2.2018. Efter anmälningstidens slut debiteras hälften av kursavgiften (plus moms) vid annullering. Vid förhinder kan en ersättare utses, vars namn bör meddelas till kursarrangören.

Hotell: Hotellrum kan bokas direkt via hotellet för 128€ /enkelrum/natt , 143€ / dubbelrum/natt. Gästerna bokar själva rummen  (10 enkla och 10 dubbelrum) med en bokningskod innan den 19.2.2018. Bokningskoden är bildning2018. Bokningarna kan göras via nätet www.sokoshotels.fi eller via hotellets
försäljning: tel. 06 212 7267 eller sales.royalvaasa@sokoshotels.fi

Parkering: Hotellet har avgiftsbelagda uteparkeringsplatser och garage. Uteparkeringsplats är för tillfället 10€/dygn och garageplats är 14€/dygn.

Välkommen!

Material

Är de toleranta finlandssvenskarna en myt? Astrid Thors
Uppkopplade klassrum I Fritjof Sahlström
Bildningsdirektörens arbetsledningsansvar - nya avtalen Henrika Nybondas-Kangas
Bildningsdirektörens arbetsledningsansvar - förmannen som arbetsgivarens representant Henrika Nybondas-Kangas
Förändringsprocesser inom skola och utbildning Gun Oker-Blom
Ledarskap: Småbarnspedagogik och läroplikt Terhi Päivärinta
Uppkopplade klassrum II Nils Saramo
Dataskyddsförordningen i utbildningsverksamhet Ida Sulin
Stig in i den virtuella världen! Yvonne Backholm-Nyberg