Carl Bildt till Ekonomi- och finansieringsforum

18.12.2017

Sveriges tidigare stats- och utrikesminister Carl Bildt medverkar i Kommunförbundets Ekonomi- och finansieringsforum 2018.

Bildt håller en föreläsning för konferensdeltagarna den 8 februari i Stockholm.

Carl Bildts kunnande i internationell politik och ekonomi är vida erkänt. Han är duktig på att analysera komplexa händelser och begrepp och sätta in dem i ett sammanhang. Därtill är han en skicklig debattör.

På Ekonomi- och finansieringsforum kommer Bildt bland annat att gå närmare in på hur brexit påverkar Europa och Norden.

Carl Bildt var Sveriges statsminister 1991-1994 och utrikesminister 2006 – 2014. Under sin tid som statsminister var han drivande i Sveriges anslutning till den EU.

Bildt har även fungerat som FN:s officiella medlare och generalsekreterares särskilda sändebud under konflikten på Balkan 1999-2001.

Bildt föreläser på Ekonomi- och finansieringsforum den 8 februari i Stockholm.

Heidi Schauman

Ekonomi och finansieringsforum är ett årligen återkommande båtseminarium för kommunala beslutsfattare.

I det svenska parallellprogrammet medverkar Aktias chefsekonom Heidi Schauman som talar om behovet av strukturell förnyelse i Finland.

I Stockholm  bekantar vi oss med den digitala hälsovårdsmottagningen Min Doktor.  Företaget presenteras av Daniel Persson som är affärsområdeschef Norden och som har varit med i Min Doktor sedan starten.

Hittills har Min Doktor handlagt strax under 200 000 patientärenden och utbildat ca 125 läkare, barnmorskor och fysioterapeuter i att kommunicera digitalt.

Här kan du läsa mera om programmet på Ekonomi- och finansieringsforum 2018.

HÅLL KOLL PÅ KOMMUNSEKTORN.
Beställ Kommuntorgets nyhetsbrev här