21.03 - 22.03.2018 | Vasa
Dela evenemang

Att leda i förändring: Ledarskap - Forskning - Lagstiftning

Bildningsdirektörskonferens

Bildningsdirektörskonferensen i år lägger tonvikt på ledarskap och nya digitala lärmiljöer. I en tid där reformer avlöser varandra och teknologin utvecklas i rasande takt ökar trycket på det traditionella ledarskapet. Den offentliga sektorns ledare arbetar under konstant förändringstryck i en komplex och ofta utmanande miljö.

Under konferensen fördjupar vi oss i vad det innebär att vara ledare på den offentliga sektorn. Vi bekantar oss också med det senaste inom forskningen och digitalisering samt deras betydelse för framtidens lärmiljöer. Vi får en uppdatering i aktuell lagstiftning och i de reformer som rör bildningen.

Anmälning: Elektronisk anmälning via länk längre ner på sidan. Anmälningen är bindande och bör göras senast 23.2.2018. Efter anmälningstidens slut debiteras hälften av kursavgiften (plus moms) vid annullering. Vid förhinder kan en ersättare utses, vars namn bör meddelas till kursarrangören.

Hotell: Hotellrum kan bokas direkt via hotellet för 128€ /enkelrum/natt , 143€ / dubbelrum/natt. Gästerna bokar själva rummen  (10 enkla och 10 dubbelrum) med en bokningskod innan den 19.2.2018. Bokningskoden är bildning2018. Bokningarna kan göras via nätet www.sokoshotels.fi eller via hotellets
försäljning: tel. 06 212 7267 eller sales.royalvaasa@sokoshotels.fi

Parkering: Hotellet har avgiftsbelagda uteparkeringsplatser och garage. Uteparkeringsplats är för tillfället 10€/dygn och garageplats är 14€/dygn.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Plats Sokos Hotel Royal Vaasa, Hovrättsesplanaden 18, Vasa
Pris 420 € plus moms (inkluderar traktering som ingår i programmet, kursmaterial, samt tidskriften Kommuntorget)
Arrangör Finlands Kommunförbund rf.
Anmälan 23.02.2018 - Anmäl online

Material

Uppdaterat program